Tarjoukset

Joulun onnistuneimmat lahjat!

Olemme tänäkin vuonna koonneet laajan valikoiman erilaisia hoitoja, joilla voit muistaa ystävääsi, perheenjäsentäsi tai itseäsi!

Valikoimasta löydät kaikenikäisille naisille ja miehille sopivia kauneudenhoitopalveluita. Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi hoidolle tai haluamallesi summalle. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Täydellinen kasvohoito & Parafiinihoito käsille 80€ (norm. 99€)

Klassisin kasvohoitomme tehdään aina ihotyypin ja ihon kunnon mukaisilla tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Lämmin parafiinihoito pehmentää ja ravitsee kuivia käsiä tehokkaasti.

Hoidon kesto 90min.

~~~

Miesten kasvohoito & Parafiinihoito käsille 80€ (norm. 99€)

Miehille räätälöity hoito tehdään Matiksen miehille suunnatun linjan tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Lämmin parafiinihoito pehmentää ja ravitsee kuivia käsiä tehokkaasti.

Hoidon kesto 90min.

~~~

Iris 119€ (arvo 146€)

Pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella, Keunen Miracle Elixir -hoito hiuksille, pikakampaus ja päivämeikki.

Paketin kesto 150min.

~~~

Aurora 135€ (arvo 154€)

Intialainen päänhieronta 45min, täydellinen kasvohoito, hoitava öljyhaude jaloille ja parafiinihoito käsille.

Paketin kesto 150min.

~~~

Victoria 192€ (arvo 214€)

Pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella, klassinen jalkahoito, parafiinihoito käsille, Balispa-hoito.

Paketin kesto 180min.

~~~

Selene 79€ (arvo 99€)

Intialainen päänhieronta 30min, pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella ja parafiinihoito käsille.

Paketin kesto 75min.

~~~

Afrodite 326€ (arvo 360€)

Kuumakivihieronta 45min, täydellinen kasvohoito, spa-jalkahoito, parafiinihoito käsille, Keune Miracle Elixir -hiushoito, hiustenleikkaus, pikakampaus ja meikki.

Paketin kesto 405min (6h45min).

~~~

Meikinopastus 55€

Opastamme tuotteiden ja välineiden käytössä ja opetamme korostamaan parhaita puolia. Meikinopastus sopii kaikille – aloittelijoille, inspiraatiota etsiville tai uutta tyyliä hakeville.

~~~

Keune Miracle Elixir -hiushoito 39€ (norm. 45-55€)

Keunen uutuushoito jättää hiukset kaksi kertaa pehmeämmiksi ja vähentää hiusten näkyvää rasitusta 80%. Hiuspohjan hieronta hemmottelee pesupaikalla ja hoidon tulos tuntuu ja näkyy heti.

~~~

UUTUUS! Yrttinyyttihieronta 90min 92€

Yrttinyyttihieronta on kuumalla öljyllä ja yrttinyyteillä tehtävä hieronta, joka rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä ja stimuloi verenkiertoa. Hieronnan tekniikka perustuu lämpöfyysiseen reagointiin, jossa kuumalla yrttinyytillä tehdään paineluita ja hierotaan. Lämmön, aromaattisten öljyjen ja yrttien yhdistelmä vaikuttaa erittäin voimakkaasti kehon aineenvaihduntajärjestelmään. Hoidon jälkeen koko keho on rentoutunut ja mieli kevyt. Yrttinyytit saa hieronnan jälkeen mukaan kotiin, joten hoitoa voi jatkaa vielä halutessaan itse.

~~~

Kestolakkaukset kosmetologimme Lunan tekeminä -20% normaalihinnoista!

Shellac-kestolakkauksella saat omiin kynsiisi jopa 2-4 viikkoa kestävän, ohuen ja kiiltävän lakkauksen. Lakkaus kovetetaan UV-uunissa, joten kyntesi ovat heti kuivat eikä sinun tarvitse varoa niitä. Lakkaus suojaa heikkoja, lohkeilevia kynsiä tehokkaasti.

~~~

Parturikampaamopalvelut oppisopimuksella opiskelevan kosmetologimme Tian tekeminä -20%