Velasmooth ja vartalohoidot

Velasmooth on markkinoiden tehokkain ratkaisu selluliittiin ilman kirurgiaa. Sen avulla selluliittia voidaan vähentää tuntuvasti ja joissakin tapauksissa poistaa kokonaan – ilman leikkauksia ja pistoksia.

Velasmoothin hoitoteho perustuu infrapunan, radiofrekvenssin ja imurullauksen yhteistehoon. Infrapunavalo ja radiofrekvenssiaallot lämmittävät kudosta, jolloin rasvasolut pienentyvät. Imurullauksella kudos tasoittuu, verenkierto elpyy, ihon väri paranee ja nestekertymät poistuvat. Nämä vaikutukset yhdessä auttavat sitkeimmänkin selluliitin hoidossa. Paras hoitotulos saavutetaan vähintään kuuden kerran sarjahoidolla.

 

Koehoito 40€

15min hoito 40€ (esim. kasvot ja kaula)

30min hoito 70€ (esim. niska-hartia, vatsa, käsivarret tai pakarat)

45min hoito 100€ (esim. vatsa ja lantio tai reidet ja pakarat)

60min hoito 140€ (esim. vatsa ja lantio tai reidet ja pakarat)

75min hoito 170€ (esim. reidet ja vatsa ja pakarat)

 

Joka seitsemäs hoito -50% ja joka kahdeksas hoito veloituksetta.  


 

Kiinteyttävät vartalohoidot 

Hemmottelevat vartalohoidot tehostavat kiinteytymistäsi. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona.

 

Green Coffee Wrap 65€ (Velasmoothin yhteydessä 39€)

Tehonaamion vihreä kahvi nujertaa vartalon selluliittia lempeästi mutta tuloksellisesti. Pehmeät kääreet kietovat vartalon aineenvaihduntaa stimuloivaan ja kuonaa poistavaan hoitoon. Vihreä kahvi aktivoi kehon omaa rasva-aineenvaihduntaa. Hoitotuloksena saat välittömästi kiinteämmän ja sileämmän ihon.

Hoidon kesto 60min.

LumaFirm Lift an’ Glow 82€

Kiinteyttävä vartalohoito ja rentouttava hieronta samassa hoidossa. Uusimmat ihonhoidon aktiiviaineet yhdistettynä ylellisen rentouttavaan hierontaan ja vartalokääreeseen palauttavat ihon kimmoisuuden. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihosi väriä. Tuloksellinen hoito rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä. Erinomainen ikääntyvälle tai valovaurioituneelle iholle.

Hoidon kesto 80min.

Water Lily Body Mask 50€

Hemmottele kuivaa ihoasi! Lumpeenkukkauutetta sisältävä tehokosteuttava naamio elvyttää ja rauhoittaa ihoa.

Hoidon kesto 45min.