Hiustenpidennykset

Toteuta unelmasi pitkistä, tuuheista hiuksista! Käytämme hiustenpidennyksissämme erityisesti laadukkuudestaan tunnettua, skandinaaviselle hiukselle suunniteltua Simply Naturalia. Eri tekniikoilla voimme luoda tuuheutta, raitoja, vivahteita, tehosteita – melkein mikä tahansa on mahdollista. Pidennyksen kesto on tekniikasta riippuen 2-5kk. Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon ja suunnittelemme sinulle unelmiesi pidennyksen! Pidennyksiä meillä tekee Simply Natural Mago-kouluttaja Kati.

Käytämme pääasiassa Mago-pidennyksiä, jotka ovat syrjäyttäneet muita pidennyksiä useiden vallankumouksellisten puoliensa ansiosta. Tekniikka on erityisen hellävarainen ja täysin allergiavapaa. Pidennys kiinnitetään pieniin osioihin pehmeällä puuvillalangalla. Kiinnityskohta on niin pieni, että pidennys tuntuu lähes painottomalta ja hiuksesi liikkuvat luonnollisesti. Pidennyksen poisto on muihin tekniikoihin verrattuna nopeaa ja kivutonta eikä siinä tarvita lainkaan kemikaaleja.

Sinettipidennyksiä on käytetty pitkään ja tekniikka onkin yksi yleisimmistä. Sinettiosioita voidaan jakaa pienempiin osioihin, jolloin niitä voidaan kiinnittää myös hentoihinkin hiuksiin. Osiot kiinnitetään sinettikolvilla.

Pidennyksen hinta sisältää pidennyksen, muotoonleikkauksen, viimeistelyn ja kotihoito-ohjeet.

Mago- tai sinettituuhennos, 1 paketti 30cm 145€

Mago- tai sinettituuhennos, 1 paketti 50cm 175€

Mago- tai sinettipidennys, 4 pakettia 30cm 569€

Mago- tai sinettipidennys, 4 pakettia 50cm 689€