Spa-hoidot

Ayurvedinen kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto täydellistä rentoutusta ja stressin laukaisua kaipaavalle. Se on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty mm. Intiassa, Tiibetissä sekä Havaijilla osana itämaista lääketiedettä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja vaikuttaa koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti.

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Ne tuntuvat iholla erityisen pehmeiltä ja vapauttavat lämpöä hitaasti ja tasaisesti.

Kuumakivihieronta 45min 54€

Kuumakivihieronta 75min 82€.

 

Balispa-hieronta

Balispa on nimensä mukaisesti Balilta tuotu hierontamuoto, jossa käytetään pääasiassa venytyksiä ja shiatsu-painalluksia. Hoito on erityisen rentouttava, hemmotteleva ja vie mielestä arjen kiireet kauas pois.

Balispa 90min 95€

 

Intialainen päänhieronta

Intialainen päähieronta on rauhoittava ja rentouttava kokemus. Se sopii erityisen hyvin kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle, jonka voi olla vaikea pysähtyä rauhoittumaan. Päähieronnassa käsitellään yläselän, hartioiden, niskan, pään ja kasvojen aluetta hieromalla, sivelemällä ja painelemalla. Hoito rentouttaa niskan, kaulan ja pään alueen lihaksia ja parantaa verenkiertoa alueella. Hoidon jälkeen olo on virkistynyt. Käytämme hoidossa hyvin kevyttä öljyä, joka ei tee hiuksista erityisen öljyisen tuntuisia.

Intialainen päänhieronta 30min 33€

Intialainen päänhieronta 45min 48€

 

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta on kuumalla öljyllä ja yrttinyyteillä tehtävä hieronta, joka rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä ja stimuloi verenkiertoa. Hieronnan tekniikka perustuu lämpöfyysiseen reagointiin, jossa kuumalla yrttinyytillä tehdään paineluita ja hierotaan. Lämmön, aromaattisten öljyjen ja yrttien yhdistelmä vaikuttaa erittäin voimakkaasti kehon aineenvaihduntajärjestelmään. Hoidon jälkeen koko keho on rentoutunut ja mieli kevyt. Yrttinyytit saa hieronnan jälkeen mukaan kotiin, joten hoitoa voi jatkaa vielä halutessaan itse.

Yrttinyyttihieronta 90min 94€                                      

 

Spa-hoitojen kontraindikaatiot:

Kuumakivihieronta & Yrttinyyttihieronta

-Sydän- ja verisuonitaudit

-Suonikohjut

-Ihosairaudet

-Lämmönsietokyvyn heikkeneminen/tuntopuutokset

-Ohentunut iho

Lisäksi yrttinyyttihieronta ei sovi sitrusallergisille.