Kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito 79€

Klassisin kasvohoitomme tehdään aina ihotyypin ja ihon kunnon mukaisilla tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa.

Täydellinen kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, miellyttävän ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 90min.

Miesten kasvohoito 79€

Miehille räätälöity hoito tehdään Matiksen miehille suunnatun linjan tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa.

Miesten kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, miellyttävän ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 90min.

Ihonpuhdistus 62€

Ihonpuhdistuksessa syväpuhdistetaan ihoa, poistetaan tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastetaan ihon väriä ultraäänellä ja mekaanisesti.

Ihonpuhdistus sisältää: Ihoanalyysin, ihonpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 60min.

Nuorten ihonpuhdistus (alle 18v) 58€

Erityisesti ensimmäisten epäpuhtauksien ilmestyessä suositeltava hoito.

Ihonpuhdistus nuorisolle sisältää: Ihoanalyysin, ihonpuhdistuksen ultraäänellä sekä tarvittaessa mekaanisesti, kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 60min.

Timanttihionta

60€/60min hoito | 86€/90min hoito 220€/neljän kerran sarjahoito 60min

Timanttihionta uudistaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Sillä saadaan myös madallettua aknearpia ja juonteita sekä vilkastutettua ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaammalta. Suosittelemme timanttihiontaa sarjahoitona kerran viikossa neljän viikon ajan.

Timanttihionta 60min sisältää: Ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Timanttihionta 90min sisältää: Ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, hieronnan, timanttihionnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Anti-age kasvohoito 87€

Kasvoja ja kaulaa kiinteyttävä hoito, joka saa ihosi tuntumaan pehmeältä, heleämmältä ja kirkkaammalta. Suosittelemme hoitoa alkaen 40-vuotiaille.

Anti-age kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Intensive Smoothing Peeling Treament – Hellävarainen kemiallinen kuorinta kasvoille 72€

Ihoa uudistavalla kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. ihon harmautta, pigmenttimuutoksia, epäpuhtauksia ja juonteita. Hoito ylläpitää ihosi nuorekkuutta ja tuo hehkua kasvoillesi!

Hellävarainen kemiallinen kuorinta sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, Ridoki-hierontarullilla tehostetun kuorinnan, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 60min.

Muokkaava, kiinteyttävä & kohottava kasvohoito 72€

(Ultraääni-ihonpuhdistus hoidon yhteydessä 10€)

Kasvonpiirteitä napakoittava hoito virkistää ihoa, muokkaa kasvojen ääriviivoja sekä kiinteyttää tehokkaasti.

Muokkaava, kiinteyttävä & kohottava kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan tai ultraääni-ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 60min.

Tuhkimohoito 42€

Heleyttää ja kaunistaa ihoa hetkessä. Tuhkimohoito uudistaa, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa ihon sävyä. Hoito voidaan tehdä jopa juuri ennen juhlameikkiä!

Tuhkimohoito sisältää: Ihoanalyysin, mikrokuorinnan, kiinteyttävän naamion, ihoa täyttävän ja kosteuttavan hyaluronihapposeerumin, tehoseerumin silmän- ja huultenympärysiholle, hoitovoiteen ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 30min.

Pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella 49€

Ihoa heleyttävä, puhdistava ja kirkastava hoito, jota suosittelemme kiireen keskelle tai esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia.

Pikakaunistava kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, naamion, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 30min.
 

Erikoiskasvohoidot

Käytämme erikoiskasvohoidoissa laadukasta Denova Pro-merkkistä ammattisarjaa.

Couperosaihon kasvohoito 77€

Rauhoittava ja kosteuttava hoito herkälle ja punoittavalle couperosaiholle. Vähentää punoitustaipumusta ja auttaa sietämään ulkoisia tekijöitä paremmin.

Couperosaihon kasvohoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min 

Kosteuttava savihoito akneiholle 77€

Näkyvästi akneihon oireita helpottava kasvohoito saa ihostasi pehmeämmän ja tasaisemman. Sopii myös herkälle akneiholle. Ihon rasvaisuus vähenee ja ihohuokoset pienentyvät.

Kosteuttava savihoito akneiholle sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Uudistava ja kirkastava levähoito 77€

Levähoito syväkosteuttaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoasi. Hoitotuotteiden sisältämät spirulina ja mikrokollageeni napakoittavat ja heleyttävät ihoa sekä parantavat ihon sävyä. Suosittelemme erityisesti tupakoitsijoille!

Uudistava ja kirkastava levähoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Ravitseva savihoito 77€

Ravitseva savihoito syväkosteuttaa, elävöittää ja pehmentää ihoasi ja parantaa ihosi sävyä. Erinomainen hoito myös pintakuvalle iholle!

Ravitseva savihoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.