Kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito 75€

Klassisin kasvohoitomme tehdään aina ihotyypin ja ihon kunnon mukaisilla tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa.

Täydellinen kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, miellyttävän ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 90min.

Miesten kasvohoito 75€

Miehille räätälöity hoito tehdään Matiksen miehille suunnatun linjan tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa.

Miesten kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, miellyttävän ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 90min.

Ihonpuhdistus 60€

Ihonpuhdistuksessa syväpuhdistetaan ihoa, poistetaan tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastetaan ihon väriä ultraäänellä ja mekaanisesti.

Ihonpuhdistus sisältää: Ihoanalyysin, ihonpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 60min.

Nuorten ihonpuhdistus (alle 18v) 56€

Erityisesti ensimmäisten epäpuhtauksien ilmestyessä suositeltava hoito.

Ihonpuhdistus nuorisolle sisältää: Ihoanalyysin, ihonpuhdistuksen ultraäänellä sekä tarvittaessa mekaanisesti, kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 60min.

Yksilöllinen ammattihoito aikuiselle iholle 85€

Kasvoja ja kaulaa kiinteyttävä hoito, joka saa ihosi tuntumaan pehmeältä, heleämmältä ja kirkkaammalta. Suosittelemme hoitoa alkaen 40-vuotiaille.

Yksilöllinen ammattihoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Intensive Smoothing Peeling Treament – Hellävarainen kemiallinen kuorinta kasvoille 70€

Ihoa uudistavalla kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. ihon harmautta, pigmenttimuutoksia, epäpuhtauksia ja juonteita. Hoito ylläpitää ihosi nuorekkuutta ja tuo hehkua kasvoillesi!

Hellävarainen kemiallinen kuorinta sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, Ridoki-hierontarullilla tehostetun kuorinnan, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 60min.

Mineraali-kasvohoito 75€

Hoitotuotteissa on nimensä mukaisesti runsaasti mineraaleja, jotka puhdistavat, kirkastavat, pehmittävät ja ravitsevat ihoasi. Suosittelemme hoitoa erityisesti epäpuhtaalle iholle.

Mineraali-kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Muokkaava, kiinteyttävä & kohottava kasvohoito 70€

(Ultraääni-ihonpuhdistus hoidon yhteydessä 10€)

Kasvonpiirteitä napakoittava hoito virkistää ihoa, muokkaa kasvojen ääriviivoja sekä kiinteyttää tehokkaasti.

Muokkaava, kiinteyttävä & kohottava kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan tai ultraääni-ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 60min.

Tuhkimohoito 42€

Heleyttää ja kaunistaa ihoa hetkessä. Tuhkimohoito uudistaa, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa ihon sävyä. Hoito voidaan tehdä jopa juuri ennen juhlameikkiä!

Tuhkimohoito sisältää: Ihoanalyysin, mikrokuorinnan, kiinteyttävän naamion, ihoa täyttävän ja kosteuttavan hyaluronihapposeerumin, tehoseerumin silmän- ja huultenympärysiholle, hoitovoiteen ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 30min.

Pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella 49€

Ihoa heleyttävä, puhdistava ja kirkastava hoito, jota suosittelemme kiireen keskelle tai esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia.

Pikakaunistava kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, naamion, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 30min.

Activ’Kaviar-luksuskasvohoito & anti-ageing käsihoito 109€

Ylellinen kasvo- & käsihoito-paketti aikuiselle iholle. Tehokkaasti ihoa siloittava, kiinteyttävä ja kirkastava hoito. Hoitotuotteet sisältävät ihoa virkistävää ja hemmottelevaa kaviaaria.

Activ’Kaviar-paketti sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan tai ultraääni-ihonpuhdistuksen, erikoisnaamion, kasvohieronnan, tehoseerumit, hoitovoiteet, käsien kuorinnan, käsinaamion ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

 

Erikoiskasvohoidot

Käytämme erikoiskasvohoidoissa laadukasta Denova Pro-merkkistä ammattisarjaa.

Couperosaihon kasvohoito 75€

Rauhoittava ja kosteuttava hoito herkälle ja punoittavalle couperosaiholle. Vähentää punoitustaipumusta ja auttaa sietämään ulkoisia tekijöitä paremmin.

Couperosaihon kasvohoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min 

Kosteuttava savihoito akneiholle 75€

Näkyvästi akneihon oireita helpottava kasvohoito saa ihostasi pehmeämmän ja tasaisemman. Sopii myös herkälle akneiholle. Ihon rasvaisuus vähenee ja ihohuokoset pienentyvät.

Kosteuttava savihoito akneiholle sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Uudistava ja kirkastava levähoito 75€

Levähoito syväkosteuttaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoasi. Hoitotuotteiden sisältämät spirulina ja mikrokollageeni napakoittavat ja heleyttävät ihoa sekä parantavat ihon sävyä. Suosittelemme erityisesti tupakoitsijoille!

Uudistava ja kirkastava levähoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Ravitseva savihoito 75€

Ravitseva savihoito syväkosteuttaa, elävöittää ja pehmentää ihoasi ja parantaa ihosi sävyä. Erinomainen hoito myös pintakuvalle iholle!

Ravitseva savihoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.