Kasvohoidot

Käytämme kauneushoitolassamme ranskalaista Thalgoa. Vuonna 1964 perustettu Thalgo on maailman johtavia merellisiin raaka-aineisiin perustuvia hoitosarjoja. Thalgo on sitoutunut kestävään kehitykseen, jossa merelliset ja kasvisperäiset raaka-aineet, voimavarojen ja ekosyystemien säilyttäminen ovat etusijalla. Thalgo ei käytä eläinkokeita, parabeenejä, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia eikä geenimuunneltuja raaka-aineita. Tuotteet ovat tarkoin tutkittuja ja pitkän linjan kehitystyön tulosta.

 

Kasvohoidot

 

Heart of the Ocean – täydellisesti kosteuttava kasvohoito 80€

Täydellinen kosteuttava kasvohoito kaikille, joiden iho janoaa kosteutta. Ihosta tulee täyteläinen, pintajuonteet silottuvat ja iho on jälleen joustava ja pehmeä. Säteilevän kaunis!

Kasvohoito sisältää: Merellinen tervehdys, puhdistus, kuorinta, tehoseerumi, hieronta, naamio ja voiteet.

Hoidon kesto 90min.

 

MMA – rasvoittuvan ja sekaihon kasvohoito 68€

Rasvoittuvalle ja sekaiholle kehitetty tasapainottava hoito, joka sisältää runsaasti aminohappoja, hivenaineita ja vitamiineja. Hoitoon voi halutessaan lisätä ultraääni-ihonpuhdistuksen (+10€).

Kasvohoito sisältää: Puhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja voiteet.

Hoidon kesto 60min.

 

Cold Marine – couperosaihon kasvohoito 68€

Couperoottisen ihon pelastus! Cold Marinen huolella valitut raaka-aineet vahvistavat herkän ihon sietokykyä, vähentävät ihon herkkyyttä ja vahvistavat pintaverisuonia. Hoitoon voi halutessaan lisätä ultraääni-ihonpuhdistuksen (+10€).

Kasvohoito sisältää: Puhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja voiteet.

Hoidon kesto 60min.

 

M-Ceutic – hellävarainen happokuorinta 80€

Hellävarainen happohoito, jolla saadaan aikaan tehokkaita tuloksia esimerkiksi juonteiden, pigmenttihäiriöiden, ihon harmauden ja epätasaisuuden hoidossa.

Huomio! Hoidon jälkeen on vältettävä saunaa, auringonottoa ja solariumia viikon ajan. Hoitoa ei suositella, jos sinulla on couperosaa tai ohentunut iho.

Kasvohoito sisältää: Puhdistus, happokuorinta, hieronta, naamio ja voiteet.

Hoidon kesto 90min.

 

Marine Collagen – ensimmäisten juonteiden ilmestyttyä 80€

Tämä kollageenihoito saa uskomattoman tehonsa kahdesta erikokoisesta kollageenimolekyylistä sekä Palmaria palmata-levästä, joka aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa. Suosittelemme Marine Collagenia ensimmäisten juonteiden hoitoon.

Huomio! Hoito ei sovi kala-allergikoille.

Kasvohoito sisältää: Puhdistus, kuorinta, kollageeniampulli, hieronta, naamio ja voiteet.

Hoidon kesto 90min.

 

Marine Silicium – tehokkaasti kiinteyttävä kasvohoito 82€

Kollageenin, siliciumin ja hyaluronihapon yhdistelmä täyttää juonteita ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Hoito liftaa kasvojen ja kaulan ihoa ja on kiinteyttävin kasvohoitomme.

Kasvohoito sisältää: Merellinen tervehdys, puhdistus, kuorinta, seerumi, hyaluronic filler, hieronta, naamio ja voiteet.

Hoidon kesto 90min.

 

Timanttihionta 65€/60min | 88€/90min

Timanttihionta uudistaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Sillä saadaan myös madallettua aknearpia ja juonteita sekä vilkastettua ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaammalta. Suosittelemme timanttihiontaa sarjahoitona kerran viikossa neljän viikon ajan.

Timanttihionta 60min sisältää: puhdistuksen, timanttihionnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Timanttihionta 90min sisältää: puhdistuksen, hieronnan, timanttihionnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

 

Nuorten ihonpuhdistus (alle 18v) 60€

Erityisesti nuoren ihon tarpeisiin suunniteltu ihonpuhdistus. Suosittelemme ihonpuhdistusta ensimmäisten epäpuhtauksien ilmestyttyä. Hoitoon on sisällytetty hellävarainen ultraääni-ihonpuhdistus.

Kasvohoito sisältää: puhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion ja voiteen.

 

Miesten kasvohoito 80€

Miehille räätälöity hoito toteutetaan yksilöllisesti ihotyypin mukaan valituilla tuotteilla. Hoitoon on sisällytetty hellävarainen ultraääni-ihonpuhdistus.

Miesten kasvohoito sisältää: Puhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumin ja voiteen.

Hoidon kesto on 90min.

 

Pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella 49€

Ihoa heleyttävä, puhdistava ja kirkastava hoito, jota suosittelemme kiireen keskelle tai ennen tärkeitä juhlia.

Kasvohoito sisältää: puhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, naamion, tehoseerumin ja voiteen.