Kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito 79€

Klassisin kasvohoitomme tehdään aina ihotyypin ja ihon kunnon mukaisilla tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa.

Täydellinen kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, miellyttävän ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 90min.

Miesten kasvohoito 79€

Miehille räätälöity hoito tehdään Matiksen miehille suunnatun linjan tuotteilla. Olemme sisällyttäneet hoitoon ultraääni-ihonpuhdistuksen, joka on miellyttävä, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ihoa.

Miesten kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, miellyttävän ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 90min.

Ihonpuhdistus 62€

Ihonpuhdistuksessa syväpuhdistetaan ihoa, poistetaan tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastetaan ihon väriä ultraäänellä ja mekaanisesti.

Ihonpuhdistus sisältää: Ihoanalyysin, ihonpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 60min.

Nuorten ihonpuhdistus (alle 18v) 58€

Erityisesti ensimmäisten epäpuhtauksien ilmestyessä suositeltava hoito.

Ihonpuhdistus nuorisolle sisältää: Ihoanalyysin, ihonpuhdistuksen ultraäänellä sekä tarvittaessa mekaanisesti, kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 60min.

Anti-age kasvohoito 87€

Kasvoja ja kaulaa kiinteyttävä hoito, joka saa ihosi tuntumaan pehmeältä, heleämmältä ja kirkkaammalta. Suosittelemme hoitoa alkaen 40-vuotiaille.

Anti-age kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Intensive Smoothing Peeling Treament – Hellävarainen kemiallinen kuorinta kasvoille 72€

Ihoa uudistavalla kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. ihon harmautta, pigmenttimuutoksia, epäpuhtauksia ja juonteita. Hoito ylläpitää ihosi nuorekkuutta ja tuo hehkua kasvoillesi!

Hellävarainen kemiallinen kuorinta sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, Ridoki-hierontarullilla tehostetun kuorinnan, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 60min.

Muokkaava, kiinteyttävä & kohottava kasvohoito 72€

(Ultraääni-ihonpuhdistus hoidon yhteydessä 10€)

Kasvonpiirteitä napakoittava hoito virkistää ihoa, muokkaa kasvojen ääriviivoja sekä kiinteyttää tehokkaasti.

Muokkaava, kiinteyttävä & kohottava kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan tai ultraääni-ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamiot, tehoseerumit, hoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 60min.

Tuhkimohoito 42€

Heleyttää ja kaunistaa ihoa hetkessä. Tuhkimohoito uudistaa, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa ihon sävyä. Hoito voidaan tehdä jopa juuri ennen juhlameikkiä!

Tuhkimohoito sisältää: Ihoanalyysin, mikrokuorinnan, kiinteyttävän naamion, ihoa täyttävän ja kosteuttavan hyaluronihapposeerumin, tehoseerumin silmän- ja huultenympärysiholle, hoitovoiteen ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 30min.

Pikakaunistava kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella 49€

Ihoa heleyttävä, puhdistava ja kirkastava hoito, jota suosittelemme kiireen keskelle tai esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia.

Pikakaunistava kasvohoito sisältää: Ihoanalyysin, puhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, naamion, tehoseerumit, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 30min.
 

Erikoiskasvohoidot

Käytämme erikoiskasvohoidoissa laadukasta Denova Pro-merkkistä ammattisarjaa.

Couperosaihon kasvohoito 77€

Rauhoittava ja kosteuttava hoito herkälle ja punoittavalle couperosaiholle. Vähentää punoitustaipumusta ja auttaa sietämään ulkoisia tekijöitä paremmin.

Couperosaihon kasvohoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min 

Kosteuttava savihoito akneiholle 77€

Näkyvästi akneihon oireita helpottava kasvohoito saa ihostasi pehmeämmän ja tasaisemman. Sopii myös herkälle akneiholle. Ihon rasvaisuus vähenee ja ihohuokoset pienentyvät.

Kosteuttava savihoito akneiholle sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, hoitovoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Uudistava ja kirkastava levähoito 77€

Levähoito syväkosteuttaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoasi. Hoitotuotteiden sisältämät spirulina ja mikrokollageeni napakoittavat ja heleyttävät ihoa sekä parantavat ihon sävyä. Suosittelemme erityisesti tupakoitsijoille!

Uudistava ja kirkastava levähoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.

Ravitseva savihoito 77€

Ravitseva savihoito syväkosteuttaa, elävöittää ja pehmentää ihoasi ja parantaa ihosi sävyä. Erinomainen hoito myös pintakuvalle iholle!

Ravitseva savihoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistukset, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, tehoseerumit, naamion, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto 90min.